AcasăPoliticaElena Udrea: "Traian Basescu iese fara probleme sef PMP"

Elena Udrea: „Traian Basescu iese fara probleme sef PMP”

Elena Udrea, actualul lider al Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca Traian Basescu ar putea castiga fara probleme sefia PMP-ului.

Desi la ora actuala sondajele nu-i dau mari sperante in legatura cu alegerile prezidentiale din noiembrie, Elena Udrea continua sa creada in sansele ei de a deveni primul presedinte femeie al Romaniei.

Intr-un interviu acordat romaniatv.net, Elena Udrea a anuntat ca „in primul tur voi obtine un scor care sa-mi permita sa merg in turul doi al alegerilor, sa-l bat pe Victor Ponta si sa castig presedintia Romaniei”.

Elena Udrea se lauda ca este „un om politic cu rezultate”, dar recunoaste ca are si defecte precum incapatanarea sau modul in care reactioneaza la nervi.

De asemenea, Elena Udrea a recunoscut ca l-ar desemna pe Traian Basescu drept premier al Romaniei, in momentul in care va castiga alegerile prezidentiale, pentru ca „actualul sef al statului ar fi un excelent premier”.

Nu in ultimul rand, actualul lider al PMP a afirmat ca „Traian Basescu ar castiga fara probleme sefia Partidului Miscarea Populara, in cazul in care si-ar propune sa devina lider al PMP”.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger