AcasăPoliticaElena Udrea, taraboi in drum spre puscarie

Elena Udrea, taraboi in drum spre puscarie

Soarta Elenei Udrea este pecetluita. O stie si ea, o stiu si cei care i-au fost alaturi. Pentru ca nu mai are nimic de pierdut,  deputata loveste in tot ce nimereste: institutii, politicieni, jurnalisti, fosti parteneri de combinatii.

Elena Udrea nu se preda si continua sa atace SRI-ul si DNA-ul

Daca la inceput asaltul Elenei Udrea parea unul bine pus la punct, acum declaratiile acesteia miros de la o posta a disperare. Desi a sustinut tot timpul ca are probe zdrobitoare, pana acum Udrea nu a venit cu nimic concret, exceptie facand un schimb de sms-uri cu Sebastian Ghita. Asta nu o impiedica insa sa-i atace in continuare pe Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi. „Nu trebuie sa dam tara pe mana unuia (Coldea – n.r)  care conduce Romania, intr-o mana cu catusele, care sunt la Kovesi, si in cealalta mana cu secretele tuturor”, a afirmat deputata, care nu s-a ferit sa-l lege si pe actualul sef al statului de acest scandal. „Solutia data de ICCJ in cazul lui Klaus Iohannis are legatura cu domnul Coldea”, a mai spus Elena Udrea.

Dinu Pescariu a scris tot

Ca sa se tina cat mai departe de arestul Politiei Capitalei, omul de afaceri Dinu Pescariu a preferat sa le povesteasca procurorilor toate aventurile financiare pe care le-a avut cu fosta sefa a PMP. Nu sub forma de compunere, ci de denunt. Un denunt in care Pescariu sustine ca Elena Udrea i-a cerut 500.000 de euro ca sa-i rezolve problemele din justitie, bani care ar fi fost livrati in mai multe transe. Potrivit anchetatorilor, aceste fapte sunt dovedite cu declaratia martorului, extrasele de cont, inscrisuri olografe ridicate la perchezitie in care sunt indicate sume de bani platite. „Niciodata nu i-am cerut bani lui Dinu Pescariu si niciodata acesta nu mi-a dat bani, direct sau indirect. (…)  Este adevarat insa ca Dinu Pescariu m-a rugat sa intervin la generalul Coldea pentru a-i debloca un cont din Elvetia, pentru ca aflase ca un alt inculpat din dosarul Microsoft isi deblocase contul intr-o situatie similara, dupa interventia avocatului Rares Dan, apropiat al lui Florian Coldea.”, a venit imediat replica Elenei Udrea.

Luni se da votul in Parlament

Bombardati cu solicitari din partea procurorilor, deputatii juristi au decis sa reuneasca duminica pentru a da raport pe cererile de arestare preventiva care o vizeaza pe Elena Udrea. Votul final in plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie dat luni, a precizat Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei juridice.

author avatar
Victor Paun
3.514 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger