AcasăPoliticaElena Udrea, surprinsa intr-o ipostaza inedita in weekend!

Elena Udrea, surprinsa intr-o ipostaza inedita in weekend!

A lasat deoparte pentru cateva ore politica si a iesit sa se plimbe si sa se bucure de soarele de primavara. Elena Udrea a postat o fotografie in care apare in mijlocul naturii.

Democrat-liberala a renuntat la costumele elegante si, imbracata lejer, in nuante primavaratice, si-a propus sa profite de duminica libera si sa iasa la aer curat. Si i-a sfatuit si pe prietenii sai de pe o retea de socializare sa faca acelasi lucru. Intr-o prima faza, Elena Udrea intentiona sa meaga la Gradina Botanica, insa in cele din urma s-a oprit in mijlocul unei pajisti cu flori de primavara. „Bucurati-va de aceasta zi de primavara, de copacii inca infloriti, de soarele bland care ne cheama afara din casa. Ma gandesc de ceva timp sa merg sa vad ciresii japonezi din Gradina Botanica. Daca astazi ajung acolo, va trimit poze.:)”, a scris deputatul PDL, in jurul pranzului, pe contul sau de Facebook.

Udrea s-a tinut de promisiune si a postat pe reteaua de socializare o fotografie in care apare inconjurata de flori. Chiar daca n-a mai fost la Botanica, democrat-liberala s-a oprit intr-un colt de natura inverzit si luminat de razele soarelui cald, de primavara. „Nu am ajuns la ciresi, dar am fost la padure. Inca mai sunt flori…”, suna mesajul ce insoteste poza in care apare deputatul PDL.

425 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger