AcasăPoliticaElena Udrea, primul mesaj pe net dupa ce a parasit Targsorul

Elena Udrea, primul mesaj pe net dupa ce a parasit Targsorul

Fosta sefa a PMP a revenit pe Facebook, la primele ore ale zilei de sambata.

Mesajul scris de aceasta data de catre Elena Udrea insasi – si nu de vreun membru al echipei de comunicare, cum s-a intamplat in saptamanile in care aceasta se afla in arest preventiv, initial in Arestul Politiei Capitalei, ulterior la Targsor, penitenciarul de femei aflat in Prahova-  a fost postat dis de dimineata, ora la care multi internauti inca dormeau.

Nu si Elena Udrea, din cate se observa din reperele orare ale mesajului postat pe Facebook, apropiat de momentul in care, spune fostul ministru, se face apelul de dimineata in spatele gratiilor.

Insa diferenta dintre cele doua moduri de a incepe ziua este, in mod cert, enorma. Lucru pe care tine sa il sublinieze si deputatul acuzat de DNA de coruptie, in dosarul „Gala Bute”, recent eliberat din arste preventiv, si aflat la acest moment in arest la domiciliu. „Buna dimineata! Este ora 07.00, deci urmeaza „Apelul”. Doar ca nu m-a mai trezit zgomotul infiorator al celor trei zavoare care se trag la ora 06.00. Si inca nu inteleg de ce ma trezesc in patul meu”, incepe Udrea destainuirea de pe reteaua de socializare.

Recunoscand ca i-a luat ceva vreme sa se readapteze la „viata acasa”, odata ce a scapat de conditiile arestului preventiv, Udrea nu a pierdut ocazia sa le multumeasca, o data in plus, de aceasta data pe Facebook, celor care i-au fost alaturi in perioada grea prin care a trecut. „Sunt convinsa ca forta gandurilor voastre pozitive a contat. Sa aveti o zi frumoasa! Eu sunt aici…”, incheie Udrea mesajul cu pricina.

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger