AcasăPoliticaElena Udrea: "Ponta ajunge presedinte doar daca se lupta in turul II...

Elena Udrea: „Ponta ajunge presedinte doar daca se lupta in turul II cu Iohannis”

Invitata la o cunoscuta emisiune de televiziune, Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, i-a atacat dur pe principalii favoriti la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Elena Udrea sustine ca o eventuala victorie a lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale ar fi o grea lovitura pentru Romania in conditiile in care „domnul Ponta a aratat ca pana si palaria de premier este una mult prea mare pentru el. A demonstrat ca nu se pricepe la nimic, iar singurul lucru pe care l-a facut este sa duca economia in recesiune, desi a preluat-o de la +2,1% de la Emil Boc”.

Liderul PMP este de parere ca presedintele Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, nu este cu nimic mai bun decat Victor Ponta, prezentandu-i pe cei doi ca fiind „doua fete ale aceleiasi monede”.

„Victor Ponta poate castiga alegerile prezidentiale intr-un singur caz: daca in turul II se lupta cu Klaus Iohannis. Ponta si Iohannis sunt doua fete ale aceleiasi monede, astfel ca, indiferent de cine iese invingator dintre cei doi, sunt sigura ca Romania si romanii vor avea de suferit. Va fi, practic, o refacere a USL-ului. Iohannis a spus, deja, ca va guverna cu Ponta, iar Ponta spune ca nu exclude posibilitatea ca Iohannis sa fie premier”, a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

Elena Udrea le recomanda romanilor sa voteze omul si nu partidul si sustine ca „doar asa putem evita un tur II cu Iohannis si Ponta, ceea ce ar fi o mare tragedie pentru aceasta tara”.

author avatar
Cristi Ionita
481 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger