AcasăPoliticaElena Udrea: Ponta a ajuns un fel de Ceausescu!

Elena Udrea: Ponta a ajuns un fel de Ceausescu!

Elena Udrea este de parerea ca acciza pe combustibil, masura care a intrat in vigoare de la 1 aprilie, va afecta pe toti romanii, fiindca astfel creste costul vietii fiecaruia. Deputatul l-a comparat pe Victor Ponta cu fostul dictator Ceausescu.

„Avem preturi mai mari la benzina si motorina decat in Germania, Austria, Franta, in conditiile in care salariul mediu este mai mic decat in aceste tari. Este o masura care va creste costul vietii pentru fiecare roman. Vorbim aici de toti romanii pentru ca aceste majorari ale pretului la benzina si motorina se va revarsa si in pretul painii”, a declarat Udrea.

Deputatul a precizat ca PMP a incercat sa il impiedice pe premier sa introduca aceasta acciza: „Am strans peste 300 mii semnaturi, le-am depus la Guvern. Ponta a ajuns un fel de Ceausescu, nu mai asculta vocea oamenilor care l-au votat in 2012. (…) Exista o sansa ca scumpirile sa fie oprite. PMP, venind in sustinerea solicitarii presedintelui Traian Basescu catre parlamentari, cere tuturor parlamentarilor puterii sa nu voteze legea acestei ordonante care scumpeste pretul la benzina si motorina. Am decis sa pichetam sediile PSD din toata tara.

PMP afirma si demonstreaza ca aceasta crestere a pretului la comnbustibil e inutila. Nu era nevoie de aceasta scumpire daca Ponta si PSD nu erau in an electoral”, a continuat Elena Udrea.

Deputatul sustine ca banii proveniti din acciza la combustibil nu vor merge la Ministerul Transporturilor, asa cum a afirmat premierul Victor Ponta, ci vor ajunge la baronii locali.

author avatar
Alina Costache
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger