AcasăPoliticaElena Udrea: "PMP trebuie sa dea presedintele Romaniei"

Elena Udrea: „PMP trebuie sa dea presedintele Romaniei”

Deputatul Elena Udrea a anuntat sambata, la Mamaia, ca PMP (Partidul Miscarea Populara) trebuie sa dea viitorul presedinte al Romaniei.

Elena Udrea sustine ca Romania trece, de zece ani, printr-un proces de reforma, de modernizare, gratie presedintelui Traian Basescu, „iar Romania nu trebuie sa intra, din decembrie, sub stapanirea PSD”.

Deputatul nu a precizat daca va participa la alegerile prezidentiale, din partea PMP, dar este de parere, conform realitatea.net, ca Partidul Miscarea Populara trebuie sa dea viitorul presedinte al Romaniei „pentru ca altfel am vorbi de o tara stapanita, de la un capat la altul, de PSD. Am avea PSD in parlament, PSD la guvernare si PSD la Palatul Cotroceni”.

Elena Udrea anunta ca alegerile prezidentiale din luna noiembrie reprezinta „cel mai important examen pentru Romania de dupa Revolutie” si ca toata lumea trebuie sa-si puna intrebarea si sa gaseasca si raspunsul la „ce se va intampla cu aceasta tara, dupa ce se termina cele doua mandate ale lui Traian Basescu”.

Deputatul i-a atacat pe social-democrati, spunand despre acestia ca „si-au dovedit incompetenta in cei doi ani de cand sunt la guvernare. PSD nu este in stare nici sa varuiasca proiectele incepute in timpul guvernarii Boc”. Nici Victor Ponta nu a scapat, Elena Udrea spunand despre premier ca „plange de mila oamenilor, a pensionarilor si a asistatilor social, dar prefera numai Dubai si Monte Carlo”.

author avatar
Cristi Ionita
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger