AcasăPoliticaElena Udrea: "Partidul Miscarea Populara nu are notorietatea mea"

Elena Udrea: „Partidul Miscarea Populara nu are notorietatea mea”

Prezenta, duminica dupa-amiaza, la o actiune pusa la cale de Partidul Miscarea Populara, Elena Udrea a facut o serie de precizari in legatura cu activitatea partidului din care face parte.

In primul rand, Elena Udrea a anuntat motivul pentru care apare pe afisul partidului, desi nu candideaza la alegerile europarlamentare. „PMP este inca un partid nou. Care nu are inca notorietate de 100%, spre deosebire de mine. Iar specialistii, cei care ne fac toate analizele, sunt de parere ca pe afis trebuie sa fie unul dintre membrii cunoscuti ai partidului, poate cel mai cunoscut dintre ei” a afirmat Elena Udrea.

Aceasta sustine ca cei de la PMP nu l-au trecut pe afis pe Traian Basescu pentru ca este ilegal, desi presedintele Romaniei a precizat deja ca garanteaza PMP-ul si chiar va vota respectivul partid.

Elena Udrea a lamurit si costumatia aleasa de ea si ceilalti lideri ai partidului pentru afisul electoral. „Aparem toti in blugi si cu camasi albe pentru ca este ceea ce simtim. Vrem sa facem un altfel de politica. Sa promovam oamenii pozitivi, oamenii optimisti si care au multa energie” a spus Elena Udrea.

Liderul PMP s-a aratat ingrijorat de modul in care rivalii de la PSD au inceput campania electorala. „Nu-mi vine sa cred ca intr-o zi au reusit sa impanzeasca toata tara cu afise si bannere. De unde atatia bani? Noi nu ne-am permis sa facem o amarata de brosura. Inclin sa cred ca Victor Ponta are doua metode prin care vrea sa castige alegerile: teroare impotriva electoratului si folosirea banilor statului pentru campania electorala” a fost mesajul razboinic transmis de Elena Udrea.

author avatar
Cristi Ionita
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger