AcasăPoliticaElena Udrea: "Nu stiu daca voi fi regina Romaniei"

Elena Udrea: „Nu stiu daca voi fi regina Romaniei”

Prezenta sambata la Congresul PNTCD, de la Poiana Brasov, Elena Udrea, candidatul PMP la prezidentiale, a facut o serie de dezvaluiri incendiare.

Elena Udrea a spus, printre altele, ca nu isi doreste sa aspire la statutul de regina a Romaniei, dar ii poate asigura pe romani ca va fi un presedinte bun pentru tara.

„Nu stiu daca voi putea fi regina Romaniei. Sigur asta puteti sa o luati si ca pe o gluma. Dar va asigur ca voi fi un presedinte bun”, a declarat Elena Udrea, conform Romania TV.

Liderul PMP a fost sustinut la Poiana Brasov tocmai de Traian Basescu, presedintele Romaniei. Acesta i-a atacat dur pe social-democrati, sustinand ca „sunt oameni care vor sa ne aduca cel putin la nivelul din regimul Nastase, daca nu cumva chiar la comunism. Gandul ca am putea face pasi inapoi este de neacceptat”.

Totusi, Traian Basescu s-a tinut si de glume si a spus ca „nu stiam nimic cand am intrat in politica pentru ca nu mi-au predat politica delfinii pe care i-am intalnit in Oceanul Atlantic sau in cel Pacific”.

author avatar
Cristi Ionita
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger