AcasăPoliticaElena Udrea, la politie in prima zi din an

Elena Udrea, la politie in prima zi din an

Dupa ce a petrecut Revelionul alaturi de persoane dragi, Elena Udrea a avut grija sa opreasca si la Sectia 2 de Politie, inca din prima parte a celei dintai zile a anului.

Dupa cum anuntase, de altfel, fosta sefa a PMP insasi, inca de zilele trecute, Udrea nu a plecat din Bucuresti de Revelion si a venit la politie chiar in prima zi a lui ianuarie 2016, respectand masurile impuse de controlul judiciar dispus de procurori. Deputatul nu a zabovit in incinta sectiei de politie, si, odata ce formalitatile au fost indeplinite, s-a urcat la volanul masinii sale, nu inainte, insa, de a marturisi ca isi doreste ca 2016 sa fie un an mai linistit ca precedentul si mai bun pentru toata lumea.

De altfel, fostul ministru nu a parut deranjat de faptul ca a trebuit sa dea cu subsemnatul la sectie, chiar in prima zi a anului si nici sa aiba superstitii in privinta faptului ca a venit, pe 1 ianuarie, la circa de politie. „M-am obisnuit”, a sustinut Udrea, in privinta acestor opriri.

De altfel, fosta sefa de la Ministerul Turismului a fost la Politie si de Craciun, din acelasi motiv: prevederi ale controlului judiciar.

420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger