AcasăPoliticaElena Udrea il sustine pe Iohannis in turul al doilea

Elena Udrea il sustine pe Iohannis in turul al doilea

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a anuntat ca spera ca sustinatorii ei sa voteze impotriva lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din 16 noiembrie.

Decizia a venit dupa ce liderul PMP a participat, vineri, la o sedinta cu alti lideri PMP, la Snagov.

Imediat dupa sedinta, Elena Udrea a afirmat ca „electoratul meu nu e obligat sa faca nimic. Sunt sigura ca va face asa cum va analiza si cum va judeca, dupa valorile si principiile pe care le respecta. Dar este cel mai anti-Ponta si anti-PSD electorat. Iar eu pot sa va spun ca voi vota impotriva lui Victor Ponta”.

Desi este evident ca va vota cu Iohannis in turul al doilea, Elena Udrea i-a reprosat acestuia ca nu a avut curajul sa se ia la tranta cu Victor Ponta inainte de turul I.

„Am fost singurul candidat care s-a luptat cu Victor Ponta si cu PSD. Daca Iohannis s-ar fi luptat cu Victor Ponta, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale diferenta dintre cei doi ar fi fost mai mica. Iar Iohannis ar fi avut sanse mai mari sa-l bata pe Ponta”, a afirmat presedintele PMP.

Elena Udrea a precizat ca acesta nu este si mesajul lui Traian Basescu, sustinand ca actualul presedinte al Romaniei va anunta publica ce asteptari are de la turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

author avatar
Cristi Ionita
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger