AcasăPoliticaElena Udrea, favorita in cursa pentru sefia PDL

Elena Udrea, favorita in cursa pentru sefia PDL

Dupa o luna de zile de campanie corecta si inteligent construita, Elena Udrea i-a luat fata contracandidatului Vasile Blaga.

Democrat-liberalii au incredere in proiectul Elenei Udrea

Mesajul de forta transmis de fostul ministru al Dezvoltarii a prins la simpatizantii democrat-liberali, 50% dintre acestia declarand ca Udrea este solutia pentru partid. Sondajele de opinie sunt confirmate si de lideri ai partidului, deputatul democrat-liberal  Lucian Bode precizand ca Elena Udrea va fi viitorul presedinte al PDL.

”Toate semnalele din teritoriu indica  faptul ca Elena Udrea va castiga. La ora actuala, are alaturi aproape 20 de filiale, iar alesii locali, in frunte cu primarii, sunt de partea ei (…) Elena Udrea face parte din generatia 40, este un politician tanar, care a dovedit multe pana in acest moment, a obtinut unul dintre cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare din decembrie si a fost un ministru care merita doar cuvinte de lauda”, a afirmat Bode, aratand ca, sub conducerea lui Vasile Blaga, PDL a fost ”cel mai comod partid de Opozitie din istoria post-decembrista”. Ca asa stau lucrurile, o demonstreaza si faptul ca din ce in ce mai multi sustinatori ai actualului lider PDL se dezic de acesta, reorientandu-se spre Elena Udrea. ”Doamna Udrea este singura care poate sa transforme partidul intr-o alternativa credibila la actuala putere. Are curaj, are forta si, cel mai important, isi doreste sa se lupte cu adversarii nostri politici. Sunt convins ca schimbarea in bine a PDL va incepe odata cu alegerea Elenei Udrea in fruntea partidului ”, a declarat un lider local al PDL.

[poll id=”475″]

author avatar
Victor Paun
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger