AcasăPoliticaElena Udrea, eliberata din penitenciar: Ma bucur ca ies de aici. Voi...

Elena Udrea, eliberata din penitenciar: Ma bucur ca ies de aici. Voi ramane in politica!

Fostul candidat la presedintie a parasit Penitenciarul Targsor in jurul orei 14, la cateva ore dupa ce magistratii Instantei Supreme au dispus, ca masura definitiva, inlocuirea masurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, Udrea anuntand ca se va duce acasa.

In urma cu scurt timp, deputatul PMP a urcat intr-o masina care astepta in fata penitenciarului prahovean si, insotita de mama sa, a plecat spre Capitala. Inainte de a lasa in urma cladirea penitenciarului in care fusese transferata pe 30 aprilie, Elena Udrea a facut cateva declaratii, tinand sa le ceara iertare mamei sale si prietenilor, pentru ca i-a „facut sa sufere” dar si sa ii multumeasca fostului sef al statului, pentru declaratiile prin care si-a exprimat sustinerea pentru ea.

„Cred ca a fost destinul meu sa cunosc aceasta experienta”, a precizat Udrea, adaugand ca persoanele aflate in spatele gratiilor se asteapta sa faca ceva pentru ei si ca nu are de gand sa ii dezamageasca. „Ma bucur ca ies de aici si ma angajez sa ma tin de promisiunile pe care le-am facut (…) le promit ca voi schimba ceva”, a reiterat fosta sefa a PMP, referindu-se la scrisorile pe care le-a primit in perioada in care a fost privata de libertate.

Intrebata de jurnalistii care au asteptat-o la iesirea din penitenciar ce i-a lipsit cel mai mult in perioada in care a fost in arest preventiv, Udrea a raspuns: „N-a fost usor. Libertatea in primul rand. Eu nu am fost suprinsa, eu stiam ce ma asteapta, de un an si ceva”.

Totodata, Elena Udrea a facut un anunt important, subliniind ca nu are de gand sa se retraga de pe scena politica, urmare a recentelor evenimente din viata sa. „Voi ramane in politica pentru ca sunt foarte multe lucruri de schimbat, de indreptat (…) cred ca este nevoie de justitie, dar sa se faca nu din razbunare (…), cu dreptate”, a subliniat fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, acuzat de DNA de fapte de coruptie in dosarul „Gala Bute”.

sursa foto: captura Digi 24

author avatar
Cristina Stefan
802 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger