AcasăPoliticaElena Udrea, despre suspendarea presedintelui: "Ponta si Tariceanu sunt iresponsabili"

Elena Udrea, despre suspendarea presedintelui: „Ponta si Tariceanu sunt iresponsabili”

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a atacat in termeni duri demersul unor lideri politici de a solicita o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu.

Elena Udrea considera ca in spatele acestei tentative se afla presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si premierul Romaniei, Victor Ponta. De altfel, Tariceanu anunta, luni de dimineata, ca incepe strangerea de semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu.

Conform b1.ro, liderul PMP sustine ca „Ponta si Tariceanu sunt niste iresponsabili daca vin acum si solicita suspendarea presedintelui cu nici doua luni inainte de terminarea mandatului”.

”In conditiile in care toate tarile din UE sunt ingrijorate de conflictul din Ucraina, in contextul in care Romania a intrat in recesiune economica, Tariceanu si Ponta in loc sa spuna ce promit ei romanilor, viziunea lor de candidati, lanseaza tema suspendarii presedintelui. Este un gest absolut iresponsabil”, a subliniat liderul PMP.

Elena Udrea a tinut sa dea asigurari ca „Traian Basescu nu mai candideaza” si a precizat ca, in opinia ei, „tema suspendarii presedintelui este o tema falsa, este o strategie de a strange voturile care ii lipsesc lui Ponta”.

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger