AcasăPoliticaElena Udrea, despre candidatura la PREZIDENTIALE: "Daca din analize rezulta ca..."

Elena Udrea, despre candidatura la PREZIDENTIALE: „Daca din analize rezulta ca…”

Intrebata, o data in plus, despre posibilitatea de a candida la prima functie in stat, fostul ministru al Turismului spune ca va lua in calcul aceasta optiune doar in cazul in care sondajele ar arata ca are cel mai mare potential, comparativ cu ceilalti colegi care ar putea intra in lupta pentru prezidentiale.

Prezenta, vineri seara, in emisiunea „Sub semnul intrebarii”, Udrea a declarat ca, la acest moment, nu isi pune problema sa intre in cursa pentru Cotroceni, mai ales daca ar fi vorba sa candideze impotriva fostului ministru al Justitiei, Catalin Predoiu. „Ma intrebati astazi, nu. Din analizele pe care le am nu, nu o spun fara sa ma fi gandit, mi s-a pus aceasta intrebare de mai multe ori. Teoretic vorbind, daca din toate analizele ar rezulta ca, din partea unui partid sau din partea Dreptei, am potentialul cel mai mare asta ar fi o conditie sa candidez”, a punctat Elena Udrea.

Totodata, deputatul PDL a precizat, in emisiunea de la B1TV, ca partidul va decide asupra numelui pe care il vor propune pentru alegerile prezidentiale abia dupa scrutinul pentru europarlamentare.

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger