AcasăPoliticaElena Udrea: De ce tace domnul Stolojan?!

Elena Udrea: De ce tace domnul Stolojan?!

Elena Udrea spune ca rezultatul de la Conventia Nationala din PDL a venit in urma unor „mari nereguli” si l-a intrebat pe Theodor Stolojan daca l-ar fi acceptat.

„Nimeni din actuala conducere nu este in masura sa invoce asumarea responsabila a unui rezultat categoric viciat. L-as intreba pe domnul Stolojan daca ar fi acceptat un rezultat ca acesta, obtinut in urma unei Conventii pline de nereguli si dupa ce reprezentantul contracandidatului meu a fugit cu voturile si cu lista de la locul in care s-a organizat Conventia”, a spus Udrea.

„In continuare vom incerca sa reprezentam schimbarea in PDL si sa ne luptam ca aceasta schimbare sa aiba loc. Voi discuta cu sustinatorii mei de la Conventie sa vedem ce vom face mai departe. Eu cred ca solutia trebuie sa fie in interiorul partidului”, a declarat Udrea.

Spunand ca jumatate din partid o sustine, Udrea a adaugat ca daca situatia ramane asa, dupa contestatiile depuse, in care au cerut  confruntare intre listele de delegati si cei care au intrat in sala, nu va face parte din viitoarea conducere a PDL, dar va ramane in echipa. „Foarte multi oameni dintre cei care au vrut schimbarea nu mai vad o perspectiva de revenire, cu ceea ce s-a intamplat, dupa ce vom discuta vom decide ce cale vom urma, dar trebuie sa constuim impreuna pentru PDL”, a mai afirmat Udrea.

Stolojan: Udrea si sustinatorii ei sa inceteze agitatia mediatica

Stolojan i-a cerut Elenei Udrea sa „inceteze” agitatia mediatica din ultimele ore, spunand ca Blaga o invita sa ia parte la o discutie privind alegerea membrilor Biroului Permanent National al partidului. „Noi asteptam din partea doamnei Udrea si a sustinatorilor domniei sale incetarea agitatiei mediatice pe care o face. Comisia de organizare si-a incetat activitatea, a dat raspuns la toate contestatiile care i-au fost adresate, din acest moment lupta, competitia politica pentru alegerea presedintelui PDL a incetat si ne asteptam din partea tuturor membrilor PDL sa faca ceea ce trebuie -adica PDL este principalul partid politic de centru-dreapta in opozitie cu actuala putere”, a declarat europarlamentarul PDL.

author avatar
eNational
675 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger