AcasăPoliticaElena Udrea bate la usa Codrutei Kovesi

Elena Udrea bate la usa Codrutei Kovesi

Obligata sa plateasca o cautiune de 5 milioane de lei daca vrea sa ramana in libertate, Elena Udrea cauta intelegere la sefa DNA.

Obligata sa plateasca o cautiune de 5 milioane de lei, politiciana da din colt in colt

Dat fiind sechestrul deja pus pe bunurile ei, Elena Udrea spune ca nu are cum sa plateasca cautiunea: ”Voi contesta la instanta si in fata procurorului atat cuantumul, cat si masura. Atat timp cat toate bunurile mele sunt sub sechestru, am indemnizatia, dar veniturile mele sunt minimale, nu am cum din banii astia sa achit o cautiune de 1.200.000 de euro pana maine”. Mai mult, Udrea se plange ca procurorii nu urmaresc decat sa o aresteze din nou, motiv pentru care i-au si inchis gura: ”Am primit interdictie de a vorbi public despre dosar. Se urmareste sa se ceara arestarea preventiva pentru incalcarea controlului judiciar”.

Ramanerea in libertate a Elenei Udrea este la mana sefei DNA

Afirmand ca singura cale de iesire este ca DNA sa-i aprobe punerea la cautiune a bunurilor aflate sub sechestru, Udrea spune ca este gata sa apeleze direct la sefa DNA: ”In cazul in care DNA nu imi va permite, voi face o cerere de audienta la doamna Kovesi”. Respectiv la o parte din ”binomul Coldea-Kovesi”, pe care tot Udrea il acuza ca ”face toate jocurile”.

author avatar
Simona Badulescu
484 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger