AcasăPoliticaElena Udrea, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Elena Udrea, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Elena Udrea si-a lansat, oficial, candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Liderul Partidului Miscarea Populara ar fi vrut sa-si lanseze candidatura prin intermediul unui eveniment programat a avea loc la Sala Palatului, dar in cele din urma a decis sa-si initieze demersul prin intermediul unei actiuni de protest la adresa premierului Victor Ponta.

Elena Udrea ar fi trebuit sa scoata din cont 120.000 de euro pentru evenimentul programat la Sala Palatului, insa, pana la urma, banii i-a redirectionat catre mai multe scoli din Bucuresti si din tara.

Din cei 120.000 de euro s-au achizitionat manuale pentru 4-5.000 de elevi, iar Elena Udrea a profitat de moment si a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta, facand trimitere, evident, la celebra problema a manualelor care nu au ajuns pe bancile elevilor de clasa I si II in timp util.

„Nu este normal tu, Victor Ponta, ca premier al Romaniei, sa-ti faci o lansare grandioasa, pe National Arena, cand stii ca situatia este critica in invatamant, iar cei mici nu au de pe ce sa invete. Nu este posibil ca elevii din clasele I si II sa inceapa anul scolar fara manuale pe banci”, a declarat Elena Udrea, conform B1 TV.

author avatar
Cristi Ionita
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger