AcasăPoliticaElena Udrea: Antonescu ar avea mai multe sanse decat Iohannis la prezidentiale

Elena Udrea: Antonescu ar avea mai multe sanse decat Iohannis la prezidentiale

Elena Udrea este de parere ca fostul presedinte al PNL Crin Antonescu ar avea mai multe sanse la alegerile prezidentiale fata de noul lider al partidului, Klaus Iohannis, precizand ca acesta nu a reusit sa se impuna ca si candidat.

Presedintele Partidului Miscarea Populara crede ca fostul lider liberal ar putea aduce mai mute voturi PNL-ului la alegerile prezidentiale din toamna. Cat despre actualul presedinte PNL, Elena Udrea a declarat ca acesta ar fi fost de fapt infrant in congresul PNL, chiar daca a castigat sefia partidului, pentru ca nu s-a impus drept candidat.

„Daca ar fi sa fac o aanaliza pentru PNL cred ca este mai bine sa mearga cu Crin, au mai multe sanse sa ia mai multe voturi decat Iohannis, abia a aparut ca si candidat si au inceput sa iasa la iveala o serie de lucruri. Domnul Iohannis a iesit invins dintr-un congres, a luat functia de presedinte, dar nu a avut forta sa se impuna ca si candidat. Pentru PNL, un candidat mai puternic ar fi Antonescu”, a declarat Elena Udrea.

author avatar
Alina Costache
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger