AcasăPoliticaElena Udrea: "Am senzatia ca traim intr-un scenariu de filme de la...

Elena Udrea: „Am senzatia ca traim intr-un scenariu de filme de la Hollywood”

Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, a participat, miercuri, la inaugurarea micro-hidrocentralei de pe raul Moldova.

Aflata la Roman, Elena Udrea s-a aratat ingrijorata de perspectiva pe care o ia campania electorala ce va debuta la inceputul lunii viitoare.

„Competitia pentru presedinte intre un fost ofiter acoperit si fostul sef al SIE reprezinta o mare problema. Adica cineva, fostul ofiter acoperit, ascunde secretul, iar altcineva, care cunoaste secretul, este contracandidatul care ascunde secretul”, a declarat Elena Udrea.

Liderul PMP compara situatia cu un scenariu de filme de Hollywood sustinand ca „pentru Romania este dificil sa explici lucrul acesta partenerilor straini”.

Pe de alta parte, Elena Udrea a afirmat ca „daca autodenuntul domnului Turcescu, ca a fost ofiter acoperit, a creat un asemenea cutremur in spatiul public, putem sa ne imaginam cu totii la ce presiuni este supus un candidat la Presedintie care ascunde un secret ca acesta”.

In finalul alocutiunii, liderul PMP a declarat ca „Doamne fereste sa nu cumva sa avem un presedinte care sa ascunda un secret atat de mare. Presiunea si santajul la care ar putea fi supus risca sa determine gesturi, actiuni ale acestuia care sa fie impotriva tarii”.

author avatar
Cristi Ionita
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger