AcasăPoliticaElena Udrea, alianta cu Gabriel Oprea

Elena Udrea, alianta cu Gabriel Oprea

Conform fostului consilier prezidential, Cristian Hrituc, Elena Udrea este pe cale ”sa tradeze” idealurile dreptei si sa puna de-o alianta cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea, dupa alegerile prezidentiale.

Un fost consilier prezidential sustine ca Elena Udrea are in plan o asociere cu UNPR
UNPR-ul lui Gabriel Oprea se poate combina cu oricine, este un partid potrivit si pe stanga, si pe dreapta scenei politice

Plecat in septembrie de la Cotroceni, ex-consilierul Cristian Hrituc confirma acum, pe contul sau de Facebook, existenta unui ”blat” intre dreapta si stanga dambovitene. Un blat care nu-l include insa, conform zicerilor lui Hrituc, pe Traian Basescu, ci pe liderul PMP, Elena Udrea. ”Nu Basescu face blat, Udrea face. Iar cand o sa vezi PMP in alianta cu UNPR, o sa imi spui ca am avut dreptate. Putintica rabdare”, sustine Hrituc pe Facebook. Surprinzatoare, asocierea anuntata de Hrituc a readus in memoria persoanelor interesate de subiect laudele prospat aduse, public, de Elena Udrea liderului UNPR: ”Pe Gabi Oprea il stiu de foarte mult timp si insist sa spun ca in guvernarea Boc nu s-ar fi putut lua masurile luate fara sprijinul lui Gabi Oprea, a facut ceva ce altii nu au avut curajul sa faca”. Pana sa bata insa palma cu Oprea (asta daca Hrituc stie ce spune), Udrea incearca sa dea iama prin voturile PNL-ului. Femeie directa, Udrea povesteste electoratului pro-PNL ca isi pierde timpul si voturile punand stampila pe Klaus Iohannis si ca ar face o treaba mult mai buna daca ar vota-o pe ea: ”Daca intr-adevar cei de la PNL vor sa invinga PSD si vor sa-l invinga pe Victor Ponta, ar trebui sa sprijine candidatul care chiar il poate invinge. Klaus Iohannis nu poate si stiu si ei lucrul acesta. Cred ca electoratul PNL, al PDL, ar trebui sa ma sustina.

 

author avatar
Simona Badulescu
2.651 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger