AcasăPoliticaElena Udrea a demisionat din PDL

Elena Udrea a demisionat din PDL

Fostul ministru al Turismului si-a dat, joi, demisia din partidul condus de Vasile Blaga. Elena Udrea a renuntat la calitatea de membru PDL, urmand sa isi prezinte motivele pentru care a luat aceasta decizie in cadrul unei conferinte de presa, in aceasta seara.

Pana sa faca public acest anunt, Udrea a confirmat, pentru ziare.com, faptul ca a decis sa paraseasca randurile democrat-liberalilor. Potrivit unor surse din apropierea fostului ministru al Turismului, Elena Udrea ar urma sa se inscrie in Miscarea Populara, hotarare pe care este posibil sa o anunte public in scurta vreme.

Elena Udrea l-ar fi sunat pe Gheorghe Flutur, prim-vicepresedinte al PDL, pentru a-i comunica hotararea sa de a demisiona din partidul condus de Vasile Blaga, si pentru a carui sefie s-a luptat, cu actualul lider PDL, in urma cu un an.

Decizia lui Udrea de a pleca din PDL vine la scurt timp dupa ce presedintele formatiunii i-a dat de inteles deputatului de Roman ca, in cazul in care nu inceteaza atacurile la adresa partidului, risca excluderea. „Ar trebui sa decida, pana la urma, doamna Udrea: mai ramane sau nu in partid, ca despre asta este vorba. Poate sa ramana in partid daca respecta deciziile partidului. In interiorul partidului nu sunt VIP-uri, deciziile trebuie respectate de toata lumea. Daca nu le respecta, iar decizia partidului este luata de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special in partid, chiar daca o cheama Elena Udrea, va trebui la un moment dat sa aplicam Statutul. Nu este o amenintare, este o constatare”, spunea, in urma cu doar cateva zile, Vasile Blaga.

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger