AcasăPoliticaElena Basescu: Stolojan, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL,...

Elena Basescu: Stolojan, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL, reprezinta trecutul comunist al tarii

Elena Basescu

Mezina presedintelui s-a aratat deranjata de recentele declaratii facute de eurodeputatul PDL, Theodor Stolojan, asa ca a formulat o replica dura. Elena Basescu e de parere ca partidul din care face parte de doar cateva saptamani, dupa ce a ales sa plece din randurile democrat-liberalilor, Miscarea Populara, reprezinta singurul proiect ce poate continua reformele incepute de actualul sef al statului, in timp ce „Stolojan, alaturi de ceilalti colegi de pe lista (pentru europarlamentare-n.r) a PDL, reprezinta trecutul comunist”.

Elena Basescu

Actualul europarlamentar Elena Basescu nu a privit impasibila afirmatiile facute deunazi de Stolojan. „Declaratiile agresive de ieri (vineri-n.r) ale domnului Stolojan si atacul dansului la presedintele Romaniei nu fac decat sa demonstreze ca PDL a devenit un partid anti-Basescu. Au reusit sa obtina un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare numai cei care l-au atacat public pe presedintele Basescu”, afirma fosta democrat liberala, citata de stirileprotv.ro.

Mai mult, Elena Basescu l-a atacat pe fostul sau coleg de partid, laolalta cu ceilalti PDL-isiti care figureaza pe lista formatiunii conduse de Blaga, in cursa pentru Parlamentul European, alegeri ce vor avea loc pe 25 mai. „Va propun sa nu il mai deranjam si sa-l uitam in PE, acolo unde, alaturi de ceilalti colegi de pe lista PDL, reprezinta trecutul comunist al tarii”, a mai sustinut Elena Basescu, potrivit sursei mentionate.

Declaratiile sale vin la o zi dupa ce, intr-un interviu acordat RFI, Theodor Stolojan declara ca democrat-liberalii sunt „deranjati” de faptul ca Partidul Miscarea Populara a sustinut, prin reprezentantii sai, ca „se formeaza prin oameni noi”, dar multi dintre membrii acestuia sunt fosti PDL-isiti. Ba mai mult, cat priveste ipoteza ca Traian Basescu sa devina premier, dupa ce termina mandatul la Cotroceni, fostul sef al Guvernului a replicat: „Eu nu cred ca suntem Rusia! Totusi, suntem o democratie. Dupa ce ai fost presedintele tarii zece ani de zile, nu cred ca solutia este sa te intorci prim-ministru”.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger