AcasăPoliticaElena Basescu si Raluca Turcan, in razboi. EBA: “M-am linistit”

Elena Basescu si Raluca Turcan, in razboi. EBA: “M-am linistit”

Fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu,  se razboieste cu Raluca Turcan, vicepresedintele PDL, prin presa si prin retelele de socializare.

Astfel ca, cele doua doamne din politica se “inteapa” una pe cealalta cu diverse declaratii acide. Totul a pornit de la un o declaratie de-a Elenei Basescu. Europarlamentarul spunea ca va candida la urmatoarele alegeri europarlamentare si fara sustinerea PDL.

Dupa ce au aparut mai multe zvonuri ca democrat-liberalii si-ar fi propus sa o excluda pe EBA din partid, Raluca Turcan a dat o declaratie in presa, spunand ca PDL nu are acest obiectiv acum.

„PDL nu are in acest moment ca obiectiv sa o dea afara pe doamna Elena Basescu. Nu asta este preocuparea PDL, ci dimpotriva, PDL vrea sa isi aduca intr-o echipa puternica toti oamenii care au un cuvant de spus in societatea romaneasca”, a declarat Raluca Turcan.

Raspunsul Elenei Basescu nu s-a lasat asteptat. Mezina presedintelui a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj acid, spunand ca s-a linistit ca nu va fi data afara din partid pentru moment.

“M-am linistit acum cand Raluca m-a asigurat ca PDL nu are ca obiectiv „IN ACEST MOMENT” sa ma dea afara si ca pot ramane momentan in partidul in care ea a venit dupa ce Traian Basescu era deja Presedinte si castigase toate bataliile electorale.
Sunt mandra de faptul ca sunt sustinuta de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la varful politicii pe propriile picioare, fara sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Basescu, al carui purtator de cuvant a fost sotul ei, inainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanti PNL ori PC.
O asigur pe Raluca si pe aceasta cale ca ma voi bate pentru principiile de dreapta indiferent de statutul meu….membru PDL sau membru exclus din PDL”, a scris EBA.

Nici Raluca Turcan nu a putut sta deoparte, asa ca i-a raspuns Elenei Basescu, tot pe Facebook.

“Faptul ca raspunsul meu la intrebarea unui jurnalist a determinat-o pe EBA sa sara la atac la adresa mea si a familiei mele e dezamagitor. PDL nu are in intenție sa se opuna carierei politice a Elenei Basescu. Nu exista o adversitate sau o dorința de razbunare a cuiva. Ii doresc sanatate și sper sa se maturizeze”, a scris vicepresedintele PDL pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andra Nesu
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger