AcasăPoliticaElena Basescu, la Parlamentul European cu fetita in brate! (FOTO)

Elena Basescu, la Parlamentul European cu fetita in brate! (FOTO)

Marturisind ca nu poate sta nicio clipa fara micuta ei, mamica Elena Basescu a ales sa o ia cu ea in Parlamentul European, odata ce s-a intors la lucru, dupa doua luni de pauza.

A trait cel mai frumos moment din viata, in ziua in care a adus-o pe lume pe Sofia Anais. Dupa ce aproximativ opt saptamani s-a bucurat de o minivacanta de la PE, timp in care s-a dedicat exclusiv ingrijirii fetitei sale, Elena Basescu a revenit la Strasbourg, in prima zi a acestei saptamani. Insa nu singura, ci avand-o in brate pe Sofia. Astfel ca prima nepoata a presedintelui Basescu a avut ocazia, la doar doua luni, sa cunoasca mai multi europarlamentari, care s-au declarat incantati, la randul lor, sa o vada pe dragalasa Sofia in bratele mamei sale.

Momentul a fost surprins in cateva fotografii, pe care Eba le-a postat, miercuri, pe contul sau de Facebook.  „De luni, am revenit la munca dupa o pauza de doua luni. Insa nu ma pot desparţi de Sofia, asa ca am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la Strasbourg. Multumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte calduroasa pe care ne-au facut-o mie si Sofiei”, a marturisit fiica cea mica a sefului statului, in mesajul ce insoteste instantaneele cu ea, fetita si colegii din Parlamentul European.

Elena Basescu si sotul ei, Bogdan Ionescu, au devenit pentru prima oara parinti, chiar in ziua in care au implinit un an de casnicie. Sofia a venit pe lume la Spitalul Universitar din Capitala.

Sursa foto: Facebook/Elena Basescu

378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger