AcasăPoliticaElena Basescu a anuntat ca a trecut la Miscarea Populara, dar ca...

Elena Basescu a anuntat ca a trecut la Miscarea Populara, dar ca nu mai candideaza la europarlamentare!

La cateva ore dupa ce s-a aflat ca a renuntat la calitatea de membru al PDL, Elena Basescu a anuntat ca se alatura proiectului initiat de catre tatal sau, presedintele Traian Basescu, Miscarea Populara, dar ca nu va candida la europarlamentare.

Elena Basescu nu va mai incerca sa obtina un nou mandat de europarlamentar, de aceasta data pe listele Partidului Miscarea Populara (PMP), cum i s-a propus, pentru ca nu va mai intra in cursa pentru un nou loc in Parlamentul European. Tanara a anuntat ca are peste 120 de mii de semnaturi valabile in favoarea candidaturii sale ca independent la alegerile pentru un loc in Parlamentul European, insa ca a ales sa nu mai faca acest pas.

„Am strans numarul de semnaturi pentru a candida la europarlamentare. Doresc sa multumesc prietenilor mei de la PMP pentru faptul ca mi-au oferit pozitia a doua pe lista lor. (…) Pozitionarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora. Locurile sunt rezervate marilor justitiari. (…) Nu voi candida ca independent pentru ca nu vreau sa iau procente din scorul PMP. Imi doresc ca acest proiect initiat de tatal meu sa reuseasca si sa dea in 2016 Guvernul”, a declarat Elena Basescu, in cadrul conferintei de presa in care si-a anuntat inscrierea in PMP, dar si decizia de a nu mai candida la europarlamentare.

author avatar
Cristina Stefan
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger