AcasăPoliticaEduard Hellvig: Guvernul nu-si respecta promisiunile

Eduard Hellvig: Guvernul nu-si respecta promisiunile

Edurad Hellvig considera ca Uniunea Social Liberala risca sa fie sanctionata de electorat

Cabinetul condus de Victor Ponta este atacat chiar de la varful PNL. Secretarul general al partidului, Eduard Hellving, sustine ca premierul a abandonat programul USL, situatie care poate genera o ruptura intre centru si teritoriu.

Edurad Hellvig considera ca Uniunea Social Liberala risca sa fie sanctionata de electorat
Deciziile premierului Victor Ponta genereaza nemultumiri in USL

Liberalul Eduard Hellvig ingroasa randurile celor care se declara nemultumiti de masurile adoptate de Cabinetul Ponta. Ce-i drept, in comparatie cu ceilalti contestatari, secretarul general al PNL critica mai cu perdea, ca sa nu inflameze si mai tare spiritele din USL.

”Unele decizii si actiuni, chiar daca subscrise interesului national si apartenentei noastre la Uniunea Europeana, ii determina pe romani sa inceapa a pune intrebari legate de dorinta reala sau de forta, de capacitatea noastra de a inlatura total regimul Basescu, de a face Dreptate pana la capat. (…) Taxa de solidaritate, ministerul justitiei, regionalizare, numirea procurorilor, doamna Kovesi si ceilalti domni si doamne propusi la sefia Parchetelor (oameni pe care noi, politicienii din USL, dar si mass media, publicul, ii catalogam anii trecuti drept apropiati, mult prea apropiati ai lui Traian Basescu) sunt doar cateva dintre subiectele care isca ingrijorare in tara”, noteaza Hellvig pe blogul personal, mentionand totodata ca in teritoriu coabitarea cu seful statului nu este vazuta cu ochi buni. ”Daca vrem ca romanii sa nu ni se adreseze in termeni de NOI si VOI trebuie sa le demonstram ca <<Jos Basescu>> nu a fost reevaluat, asa cum pare, in conditiile in care Traian Basescu inca isi poate impune oamenii in fruntea unor structuri importante ale statului, in conditiile in care persoane publice pe care in trecut le acuzam, acum sunt promovate”, a mai subliniat liberalul.

Bogdan Teodorescu

Dusmanul USL este in interior

Profesorul Bogdan Teodorescu sustine ca, in prezent, cel mai de temut adversar al USL este chiar Uniunea.  ”La acest moment, din ceea ce vad in sondaje, Uniunea Social Liberala sta foarte sus la capitolul incredere. Singura structura care poate submina increderea USL este in interiorul Uniunii Social Liberale.  Nici PDL-ul, nici Traian Basescu, nici chiar media la acest moment nu vor reusi sa fisureze increderea cetatenilor in Uniunea Social Liberala”, a afirmat Teodorescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger