AcasăPoliticaEdilul Timisoarei, Nicolae Robu, la sediul central al DNA-ului

Edilul Timisoarei, Nicolae Robu, la sediul central al DNA-ului

Nici bine nu a iesit de la DNA liberalul Petrache, seful Consiliului Judetean Ilfov, ca in incinta care adaposteste sediul procurorilor anticoruptie a intrat un alt nume cunoscut din cadrul PNL-ului.

UPDATE: Edilul timisorean a iesit de la DNA in jurul orei 12, fiind audiat intr-un dosar privind vanzarea a aproape 1.000 de imobile nationalitate. „Eu ma consider total nevinovat, n-am de unde sa stiu eu, la nivel de detaliu, daca legea este respectata sau nu, de aceea exista aparat de specialitate”, a punctat Robu.

Primarul s-a declarat de parere ca e nevoie de o legislatie mai clara. „Eu cred ca trebuie corectata legea, sa nu mai fie atatea ambiguitati si sa fie responsabilitatile stabilite clar”, a declarat Robu, primarul explicand ca un edil nu are „timp fizic” sa verifice tot ce vine la semnat, si ca tocmai din acest motiv exista „aparat de specialitate”.

Totodata, primarul orasului de pe Bega a exclus orice posibilitate de a demisiona din postura de edil. „Nu cred ca am motive sa fac lucrul acesta, Doamne fereste”, a lamurit Robu.

–––––

Este vorba despre edilul timisorean Nicolae Robu, care a ajuns in Bucuresti, iata, pentru o oprire la DNA, o data ce procurorii i-au solicitat prezenta.

Nicolae Robu a ajuns la sediul central al DNA-ului cu doar cateva minute in urma. „N-am nicio treaba cu coruptia, asta va pot garanta. (…) N-am emotii, ca n-am nicio legatura cu coruptia, nici cu traficul de influenta”, a anuntat Robu inainte de a intra sa afle ce anume vor sa afle de la el anchetatorii DNA, promitand ca va face mai multe declaratii la finele discutiilor cu procurorii.

Totodata, Robu a declarat ca nu stie in ce calitate a fost chemat la aceste audieri.

author avatar
Cristina Stefan
177 afisari

1 COMENTARIU

  1. Timisoara a fost vanduta tiganilor cu ajutorul acestor impostori:Robu,Chiuhandu,Grindeanu,bine ca DNA se trzeste incet,niciodata nu-I tarziu.Va rog nu uitati de d-l BLAGA,,,!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger