AcasăPoliticaEckstein-Kovacs: UDMR nu sustine demersul de suspendare a presedintelui

Eckstein-Kovacs: UDMR nu sustine demersul de suspendare a presedintelui

Peter Eckstein-Kovacs

In ziua in care fostul premier Tariceanu a anuntat ca va prezenta cererea de suspendare a sefului statului, urmand sa fie stranse voturi in favoarea sustinerii acestui demers, al treilea care il vizeaza pe Traian Basescu, fostul senator Peter Eckstein-Kovacs a precizat ca formatiunea din care face parte nu e de acord cu initiativa.

Peter Eckstein-Kovacs

Reprezentantul Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania a si explicat motivele pentru care propunerea initiata de liderul Partidului Liberal Reformator nu va avea parte de sprijinul UDMR. Unul dintre acestea este acela ca si asa mai sunt doar doua luni pana cand expira mandatul lui Basescu la Cotroceni. „Exista o declaratie oficiala a presedintelui UDMR, ca UDMR nu este de acord cu acest demers si nu il va sprijini. Demersul mi se pare putin tras de par ca pe ultima suta de metri sa te bagi intr-un astfel de demers. (…) Trebuie sa fie in primul motivat ca lumea, si nu prea este motivat, si in al doilea rand nu o faci cand expira si asa mandatul presedintelui”, a declarat, luni, Peter Eckstein-Kovacs, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV.

Va reamintim ca Popescu Tariceanu a precizat, luni, ca va avea discutii cu grupurile parlamentare din Senat, in legatura cu aceasta chestiune a suspendarii sefului statului.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger