AcasăPoliticaEBA va candida la europarlamentare cu sau fara voia lui Blaga

EBA va candida la europarlamentare cu sau fara voia lui Blaga

Elena Basescu vrea inca un mandat de europarlamentar, chiar daca PDL-ul lui Blaga nu va vrea sa o ajute. ”Voi candida cu siguranta”, anunta mezina presedintelui.

Elena Basescu vrea sa activeze in politica europeana si dupa ce va deveni mama

Dupa ce a sprijinit candidatura Elenei Udrea la presedintia partidului, Elena Basescu ia in calcul posibilitatea ca PDL-ul condus de Vasile Blaga sa nu o sustina la alegerile europarlamentare din 2014, dar spune ca acest lucru nu o va impiedica sa intre in cursa pentru un loc in PE: ”Eu nu am fost sustinuta de PDL nici in 2009 sa candidez pentru un mandat de europarlamentar. Voi candida pentru ca eu consider ca mi-am facut mult mai bine datoria decat cei care au stat confortabil pe liste in 2009”. Chiar daca asteapta sa devina mama in septembrie, Elena Basescu a decis sa-si inceapa campania electorala chiar din prima luna a lui 2014: ”Sunt foarte multe mamici care isi continua si cariera. Si eu voi incerca sa fac acest lucru”.

Precizarile au fost facute la Sibiu, unde EBA a participat la Congresul International al Romilor (organizat, in premiera, de Florin Cioaba). Cu aceasta ocazie, ea a primit de la familia Cioaba papusa Barbulica, reprezentand un rom imbracat in costum traditional. ”La nunta dansei i-am dat-o pe Iulica, papusa de sex feminin, si a zis ca ar vrea sa-l aiba si pe Barbulica. I-l dam acum ca sa-i facem o surpriza”, a mentionat Dorin Cioaba.

author avatar
Simona Badulescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger