AcasăPoliticaEBA: TVR a lasat barajul cu Grecia pentru trilurile pesedistului Mihai Sturzu

EBA: TVR a lasat barajul cu Grecia pentru trilurile pesedistului Mihai Sturzu

Elena Basescu spune ca TVR isi cheltuie banii pe ”clientela politica” a puterii

Elena Basescu acuza TVR ca a renuntat, ”in numele austeritatii televizuale”, la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei nationale, dar a gasit in schimb bani pentru plata ”cantaretilor PSD”.

Elena Basescu spune ca TVR isi cheltuie banii pe ”clientela politica” a puterii
Pesedistul Mihai Sturzu o face mincinoasa pe EBA

Concret, EBA afirma ca Mihai Sturzu (deputat PSD si ”artist de renume mondial ajuns in fruntea TSD la recomandarea lui Victor Ponta”) va avea o emisiune la TVR si va fi remunerat pentru prestatia sa cu 140.000 de euro. Situatie care il incadreaza pe Sturzu in rindul ”clientelei politice” si dovedeste ”intr-un mod concludent” ca deviza actualei puteri este ”jaful banului public”, acuza in continuare Elena Basescu.

In replica, Mihai Sturzu spune ca nu are un contract cu TVR, ci doar se duce ”din cand in cand” la emisiunea ”In Tara Minunilor”, prezentata de fostii sai colegi din trupa Hi-Q, pentru ca nu cumva presa tabloida sa scrie ca trupa s-a destramat. In context, Sturzu o acuza pe Elena Basescu ca ”sta prost nu numai cu limba romana, ci si cu adevarul, minte cu o nerusinare demna de numele pe care il poarta”.

author avatar
Simona Badulescu
335 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger