AcasăPoliticaEBA: Iohannis se odihneste si cand munceste

EBA: Iohannis se odihneste si cand munceste

Elena Basescu reclama ”apatia” lui Klaus Iohannis

Mezina fostului presedinte, Elena Basescu, deplange lipsa de viziune si de anvergura a urmasului  tatalui ei in tronul Cotroceniului.

Elena Basescu reclama ”apatia” lui Klaus Iohannis

Elena Basescu este de parere ca actualul presedinte, Klaus Iohannis, este un personal mult prea ”apatic” pentru functia pe care o ocupa. ”Suntem intr-un moment in care este nevoie de un proiect care sa propuna un drum clar din partea celor care ne conduc. Din pacate, este evidenta lipsa de leadership politic. Actorii importanti de astazi nu au viziunea, anvergura sau vointa necesare pentru a impinge lucrurile intr-o directie, oricare ar fi aceea. Noul presedinte este apatic si se odihneste chiar si cand ar trebui sa ia decizii, iar premierului i se clatina serios scaunul”, comenteaza Elena Basescu. In plus, aceasta acuza ”ipocrizia” fara seaman de care dau dovada pesedistii si liberalii acceptand fara murmur marirea salariilor demnitarilor si majorarea fondurilor alocate Presedintiei.

Elena Basescu

”Va imaginati ce s-ar fi intamplat daca in mandatul de presedinte al tatalui meu i se crestea salariul de trei ori? Cred ca se adunau USL-istii, PSD si PNL deopotriva, cu furci si topoare in fata Cotroceniului (…) L-am auzit pe seful cancelariei prezidentiale vorbind despre faptul ca baza materiala de la Cotroceni este precara, ca nu e parchetul de calitate, ca peretii stau sa cada. I-as aminti ca ei, PSD si PNL, isi faceau un titlu de glorie cand taiau cheltuielile Administratiei Prezidentiale. Acum se gasesc milioane, poate chiar zeci de milioane de euro, si pentru avion, si pentru masina noua, dar si pentru renovarea Vilei Lac 3. Si nimeni nu se mai scandalizeaza. Atata ipocrizie pe metru patrat rar mi-a fost dat sa vad”, reclama indignata EBA.

author avatar
Simona Badulescu
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger