AcasăPoliticaE oficial: Traian Basescu intra in cursa pentru un fotoliu de senator

E oficial: Traian Basescu intra in cursa pentru un fotoliu de senator

Orice urma de dubiu in privinta planurilor electorale ale fostului sef al statului, actualmente lider al Partidului Miscarea Populara, s-au risipit joi dimineata, cand Traian Basescu si-a oficializat intentia de a castiga un loc de senator in viitorul Parlament.

Insotit de fostul lider UNPR, actualmente presedinte executiv al PMP-ului, de fostul sef al partidului, Eugen Tomac, dar si de alte figuri cunoscute din randul formatiunii, seful „popularilor” a mers la Biroul Electoral Municipal, unde au fost depuse listele de candidati pentru parlamentarele din 11 decembrie. Intrebat care ar fi procentul pe care si-l propun PMP-istii sa-l obtina, la nivel de Capitala, Basescu a raspuns intr-o prima faza razand -„cel mai mare cu putinta”, pentru ca in cele din urma sa se fereasca sa rosteasca vreo cifra. „O sa ma sfatuiesc cu colegii ce procent sa acreditam. Dar in orice caz, in Bucuresti cred ca vom lua un rezultat bun, pentru ca de pe urma mea a ramas ceva, de cand am fost primar general”, a conchis Basescu.

author avatar
Cristina Stefan
254 afisari

1 COMENTARIU

  1. Seful pacatasilor dl. Basescu[ PMPpartidul mincinosilor si pacatosilor] se vede senator, doar daca romani au uitat ce a facut cit a fost presedinte. El pe unde trece emana , minciuna, ura dezbinare si hotie asa ca nu va obtine voturi decit de la cei care au furat cu el. SIMATI BUCURESTENI CIND IL VEDETI PE LISTA PE BASESCU LA VOT ADUCETI-VA AMINTE CIT RAU A FACUT ROMANIEI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger