AcasăPoliticaFirea anunta ca Papa Francisc vine la anul in Romania

Firea anunta ca Papa Francisc vine la anul in Romania

La 19 ani de la prezenta la Bucuresti a Papei Ioan Paul al II lea, un alt lider al Bisericii Catolice ar urma sa ajunga in Romania.

Daca pana acum se stia ca Suveranul Pontif primise inca de acum doi ani invitatia de a veni in vizita in Romania, de aceasta data s-a anuntat ca Papa Francisc va ajunge pe taram autohton.

foto: Facebook/Gabriela Firea

Confirmarea faptului ca liderul Bisericii Catolice va veni in Romania in decursul lui 2018 a venit chiar din directia primarului Capitalei, la finele unei intrevederi pe care Firea a avut-o, vineri, cu un oficial al unei asociatii internationale, infiintate la Roma, discutie care s-a axat si pe vizita Papei, din cate a precizat edilul Bucurestilor, pe o retea de socializare. „Am avut astazi o intrevedere cu prof. Alberto Quattrucci, secretar general al Comunitatii Sant`Egidio, cu care am discutat despre vizita in Romania, anul viitor, a Suvernului Pontif„, a notat primarul Firea, pe Facebook.

Totodata, edilul Capitalei a adus in discutie prezenta, pe taram autohton, la finele anilor ’90, a unui alt lider de la Vatican. „Astept cu emotie si bucurie aceasta vizita in Romania si la Bucuresti a Suveranului Pontif. Ne dorim sa fie un eveniment memorabil, asa cum a fost si vizita din 1999 a Papei Ioan Paul al II lea in Romania”, a mai precizat Gabriela Firea.

author avatar
Cristina Stefan
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger