AcasăPoliticaE OFICIAL! Inca doua zile libere, la final de an: 24 si...

E OFICIAL! Inca doua zile libere, la final de an: 24 si 31 decembrie 2014!

In acest an, bugetarii au un motiv in plus sa astepte serbatorile de iarna, de vreme ce au primit „cadou” inca doua zile libere.

Astfel, Guvernul a decis, miercuri, ca ajunul Craciunului, mai exact ziua de 24 decembrie, precum si ziua de dinaintea Anului Nou, respectiv data de 31 decembrie, sa fie libere, in acest an, pentru personalul angajat la stat.

Ca urmare, in acest an, luna decembrie a inceput si se va incheia cu o zi libera pentru salariatii din sistemul public. Bugetarii vor avea o mini-vacanta de Sarbatori, pentru ca deja zilele de 25 si 26 decembrie erau nelucratoare, fiind vorba despre primele doua zile de Craciun, la fel si 1 si 2 ianuarie, liberele de Anul Nou. Ca urmare, in 2014, pentru salariatii de la stat, vor fi cate trei zile nelucratoare atat de Sarbatoarea Nasterii Domnului, cat si de Revelion.

Ar mai fi de spun ca decizia privind recuperarea acestor doua noi zile libere din luna decembrie a acestui an e lasata la alegerea institutiilor publice. „Aceste zile se vor recupera fie prin activitatea in program normal in zilele de 13 si 20 decembrie 2014, fie prin prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru, pana la data de 31 ianuarie 2015”, precizeaza Executivul.

sursa foto: vest24.ro

author avatar
Cristina Stefan
906 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger