AcasăPoliticaGuvernul nu renunta la OUG si la proiectul pe gratiere

Guvernul nu renunta la OUG si la proiectul pe gratiere

Concluzia sedintei conducerii formatiunii social-democrate este una cat se poate de clara – si anume ca PSD nu renunta la ordonanta de urgenta pe modificarea Codurilor, pe fondul protestelor stradale, la fel cum nu face niciun pas inapoi nici cand vine vorba despre gratiere, demers prevazut intr-un proiect de lege ce va fi trecut prin Parlament.

In primul rand, in sedinta in cauza s-a reconformat, practic, sprijinul formatiunii pentru Cabinetul Grindeanu. „A fost si un vot de incredere pentru Guvern, s-a reconfirmat in unanimitate sustinerea pentru Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu tinand cont si de faptul ca am inteles ca s-a depus o motiune de cenzura in Parlament”, a anuntat, din start, Dragnea.

„Am luat o hotarare acum doua zile in Guvern”, a anuntat Sorin Grindeanu, premierul adaugand ca Executivul merge mai departe si nu renunta la OUG si, implicit, la proiectele adoptate in sedinta

De altfel, pana sa iasa Liviu Dragnea la declaratii, adica undeva in jurul orei 16.30, Rovana Plumb a facut referire la faptul ca PSD e un „partid unit” si ca va ramane astfel. Totodata, si secretarul general adjunct al formatiunii, Codrin Stefanescu, dadea asigurari, inca de dinainte ca intrunirea mai-marilor PSD sa inceapa, ca nu se vor face pasi inapoi. „Nu le retrage nimeni, mergem pana la capat, avem un vot in spate”, a mentionat acesta.

316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger