AcasăPoliticaE oficial: Elena Udrea a demisionat din PDL si s-a inscris in...

E oficial: Elena Udrea a demisionat din PDL si s-a inscris in Miscarea Populara

Elena Udrea a confirmat, joi seara, ca a demisionat din PDL si ca s-a inscris in Partidul Miscarea Populara. Fostul ministru al Turismului a condamnat faptul ca actuala conducere democrat-liberala s-a dezis de Traian Basescu.

Deputatul si-a motivat trecerea de la PDL, la Partidul Miscarea Populara, prin faptul ca isi doreste sa pastreze convingerile pe care le are de cand a intrat in politica si ca e increzatoare in proiectul politic din care face parte, de joi incepand. Elena Udrea a mentionat ca, la acest moment, este doar un simplu membru al Partidului Miscarea Populara. „Cred si acum, ca intotdeauna, ca functia este cel mai putin importanta in acest moment”, a mentionat fostul ministru.

Explicand de ce a ales sa faca aceasta miscare, de a trecere de la PDL la Partidul Miscarea Populara, Elena Udrea a dat de inteles ca nu e de acord cu faptul ca actuala conducere democrat-liberala s-a dezis de seful statului si, pana la urma, de toate realizarile partidului, din vremea in care Basescu facea parte din randul democrat-liberalilor. „Este nevoie de o forta politica curajoasa (…) Este un proiect politic curajos, cred ca va fi unul de succes. In PDL astazi exista un curent, cel care conduce acest partid, care s-a dezis de proproa istorie de succes, de propria guvernare, de toata politica de reforme pe care PDL a facut-o in Romania, impreuna cu Traian Basescu, si mai grav, s-a dezis de  Traian Basescu”.

„Ma despart de un partid. Am castigat alegeri impreuna, am avut cel mai bun guvern de dupa ’89, dar aleg dupa 10 ani de politica sa raman intr-o echipa. Exact acum 10 ani ma alaturam celui mai frumos politic din Romania, reprezentat la vremea aceea de Traian Basescu si Theodor Stolojan. (…) Am ales sa fiu consecventa cu lupta mea de 10 ani in politica si sa continui sa cred ca se poate (…) sa traim intr-o Romanie mai buna, cu atat mai mult astazi, cand vedem o tara care a inceput pe mana USL-ului, cand un partid-stat incearca sa controleze Justitia, ignora statul de drept si independenta Justitiei, tolereaza coruptia si se inconjoara de oameni corupti”, a continuat Udrea.

author avatar
Cristina Stefan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger