AcasăPoliticaE oficial: Conducerea PNL a votat afilierea formatiunii la grupul PPE

E oficial: Conducerea PNL a votat afilierea formatiunii la grupul PPE

Propunerea anuntata in decursul diminetii de catre Crin Antonescu – aceea ca liberalii sa se alature grupului PPE din Parlamentul European – a fost votata, in urma cu scurt timp, in cadru Biroului Politic National al formatiunii, intrunit in jurul orei 14.

Anuntul conform caruia PNL adera la grupul PPE din Parlementul European a fost foacut, in urma cu scurt timp, de catre purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora. „Biroul Politic National al PNL a decis cu majoritate de voturi – un vot impotriva si trei abtineri – ca PNL sa se alature PPE si europarlamentarii nostri sa faca parte din grupului PPE. Majoritatea a fost de acord cu aceasta decizie”, a anuntat deputatul.

In cadrul acestei sedinte urmeaza ca liberalii sa decida ce se va intampla la varful formatiunii politice. Va reamintim ca Antonescu anunta, in urma cu aproximativ trei ore, ca isi va tine cuvantul si, dupa cum a promis in campanie, ar urma sa demisioneze daca partidul nu reuseste sa atinga pregul pe care si l-a propus la europarlamentare, respectiv un minimum de 20 %. Iar, conform celor mai recente rezultate partiale anuntate de BEC, PNL a obtinut 14, 86%.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger