AcasăPoliticaE mai categoric ca oricand. Ponta: Daca este nevoie de mine in...

E mai categoric ca oricand. Ponta: Daca este nevoie de mine in PSD, raman. Daca nu, o sa vedem ce o sa facem

Victor Ponta propune ca ANAF sa-l execute pe presedinte, cu casa din Brasov, inaintea Antenei 3

Situatia nu e nici pe departe clara, in privinta situatiei fostului lider al PSD in partidul condus actualmente de Liviu Dragnea. Ponta sustine categoric ca nu vrea functii- nici in randul formatiunii social-democrate, dar nici… la PRU.

Daca de curand spunea ca nu a mai vorbit cu acesta din urma de la localele din iunie, in contextul in care de zile intregi se vehiculeaza ca ar putea trece – si nu oricum, ci direct in fruntea Partidului Romania Unita, catre care au ajuns, in ultima perioada, mai multi parlamentari, unii fosti pesedisti – Ponta a dat de inteles ca nici pana acum nu a avut o discutie lamuritoare cu numarul 1 din PSD.

Cu toate acestea, a reiterat, recent, ca nu are de gand sa treaca in fruntea PRU-ului, cum s-a tot speculat. N-a exclus, insa, o inscriere ca simplu membru in formatiunea condusa de Diaconu, in conditiile in care a punctat ca nu ii mai trebuie o functie la varful unui partid. In acest sens, Ponta a dat de inteles ca nu are de gand sa mai astepte prea mult pana va afla si ce planuri are cu el actuala conducere social-democrata. Un alt ultimatum la adresa lui Dragnea, cum l-au interpretat multi. „Presedinte la PRU n-o sa fiu. Cum nu vreau sa fiu nici presedinte la PSD. Ca mi-e foarte bine deocamdata si eu cred ca un presedinte de partid nu trebuie sa mearga o data pe luna la Inalta Curte cu tot partidul dupa el. De-aia am demisionat de la PSD, ca altfel nu demisionam. Daca este nevoie de mine in PSD, raman in PSD. Daca nu e nevoie de mine in PSD, o sa vedem ce o sa facem”, a transmis fostul sef al Guvernului, la Romania TV.

De altfel, Victor Ponta n-a trecut nici peste faptul ca, desi la vremea cand inca nu se transase subiectul, apucase sa anunte ca e in carti pentru preluarea celei de-a treia functie in stat, odata ce Zgonea parasise fotoliul de sef la Camera, realitatea s-a dovedit cu totul alta. „Domnul Dragnea a mai zis si inainte de alegerile locale ca isi doreste ca eu sa fiu presedinte la Camera Deputatilor. Deci nu vreau sa mai discutam, ca eu nu vreau functii. Vreau sa ajung PSD-ul (…)Mi-a ajuns aia de la Camera Deputatilor, nu mai vreau alte functii”, a punctat, ironic, fostul premier.

546 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger