AcasăPoliticaE de dreapta doar cand se uita spre partea de Est a...

E de dreapta doar cand se uita spre partea de Est a Romaniei

In viziunea lui Crin Antonescu, primarul Andrei Chiliman se face vinovat de tradare

Andrei Chiliman il acuza pe Crin Antonescu ca a deplasat PNL-ul catre stanga scenei politice.

Andrei Chiliman nu-l iarta pe ”dictatorul” Antonescu

Conducere dictatoriala si atitudine antioccidentala. Acestea sunt ”calitatile” demonstrate de Crin Antonescu la conducerea PNL, afirma hotarat Andrei Chiliman. ”Dl. Antonescu degeaba spune ca este de dreapta, cred ca singura treaba care il caracterizeaza e ca, atunci cand se uita la harta Romaniei, se uita in dreapta Romaniei prea mult”, adauga Chiliman sarcastic.

Primarul Sectorului 1 nu da doi bani nici pe recenta realegere a lui Antonescu in fruntea PNL. Dimpotriva, Chiliman pune ”majoritatea strivitorare” a voturilor obtinute de Antonescu la congres pe seama felului in care au fost intocmite listele cu delegati si continua sa-l acuze liderul liberal de ”grave si repetate incalcari ale statutului PNL”.

PNL va plati oalele sparte de ambitia liderului

Crin Antonescu, criticat in continuare pentru impingerea PNL-ului catre stanga esicherului politic

Cel mai mare pacat al lui Crin Antonescu ramane insa obsesia acestuia de a ajunge locatar la Cotroceni. ”Cred ca totul porneste de la dorinta dansului de a ajunge cu orice pret, subliniez, cu orice pret, presedinte al Romaniei”, afirma convins Chiliman. Care, in context, critica vehement ”subordonarea” partidului acestui obiectiv personal, subordonare despre care spune ca poate duce la inlocuirea ”calitatii PNL de garant si promotor al liberalismului in Romania” cu ”o ambitie personala”. Ambitie care nici macar nu poate fi creditata cu sanse de succes de suta la suta, conchide Andrei Chiliman.

author avatar
Simona Badulescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger