AcasăPoliticaDusa pandeste Internele

Dusa pandeste Internele

Acum ca a trecut codul rosu, liberalii si-au amintit ca portofoliul de la Interne le apartine, prin urmare vor sa faca repejor o nominalizare.

Mircea Dusa isi doreste sa ocupe portofoliul de la Interne

Dupa ce l-au lasat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa se lupte cu viscolul, zapada si prefectii care nu stiau de capul lor, penelistii sunt gata sa propteasca un om de-al lor in fruntea Ministerului Afacerilor Interne. Anuntul a fost facut, ieri, de premierul Victor Ponta. ”Imediat ce se termina cu vremea rea, saptamana viitoare vor avea loc sedintele politice pentru numirea noului ministrul al Afacerilor Interne”, a declarat seful Executivului. Problema este ca, intre timp,  pesedistii nu mai vor sa lase ministerul pe mana liberalilor.

Potrivit unor surse social-democrate, printre cei care insista ca MAI sa treaca la PSD se numara si actualul ministru al Apararii, Mircea Dusa, care spera sa ocupe portofoliul cu pricina. ”De cand cu zapada, Dusa i-a innebunit si pe premier si pe vicepremieri. De dimineata pana seara s-a tot oferit sa se ocupe el de «felia» MAI , pentru ca tot timpul si-a dorit sa se intoarca in fruntea acestui minister. Problema este ca liberalii nu sunt de acord cu o rocada. Se va negocia in continuare”, a precizat un lider PSD.

[poll id=”685″]

author avatar
Victor Paun
1.883 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger