AcasăPoliticaDupa unguri s-a umflat tarata si in moldoveni

Dupa unguri s-a umflat tarata si in moldoveni

Deputatul PCRM Artur Resetnicov respinge avansurile pe care seful statului roman le face moldovenilor

„Niciun moldovean sanatos nu se va declara niciodata, nici intr-o situatie, roman”. Acesta este mesajul pe care un parlamentar din Republica Moldova i l-a  transmis presedintelui Traian Basescu.

Deputatul PCRM Artur Resetnicov respinge avansurile pe care seful statului roman le face moldovenilor

Dupa ce Vona Gabor, liderul formatiunii radicale Jobbik, mai-mai ca declara razboi Romaniei, iata ca a venit si randul politicienilor de peste Prut sa dea o palma tarii noastre. Ce-i drept, reactia acestora a venit la cateva zile dupa ce presedintele Traian Basescu  i-a indemnat pe vecinii nostri sa ceara inlocuirea sintagmei  „moldovean” cu cea de „roman” in Constitutia Republicii Moldova.

Traian Basescu a fost pus la punct de politicienii de peste Prut

„Niciun moldovean sanatos nu se va declara niciodata, nici intr-o situatie, roman. Domnul Basescu nu este considerat presedinte nici de romani. Prin astfel de declaratii, dumnealui strica toate relatiile cu tarile vecine si aici ma refer nu numai la Moldova, dar si la relatiile Romaniei cu Ungaria si cu Serbia”, a afirmat deputatul PCRM Artur Resetnicov, precizand ca declaratiile lui Basescu in ceea ce priveste Republica Moldova sunt ”hazardate”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
595 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger