AcasăPoliticaDumitru Badea ii arata usa lui Vadim Tudor

Dumitru Badea ii arata usa lui Vadim Tudor

Daca ii mai deranjeaza pe colegii care l-au revocat din functie, Corneliu Vadim Tudor risca sa fie exclus din partid

Peremistii care l-au debarcat pe Corneliu Vadim Tudor il ameninta acum cu excluderea din partid, daca insista sa organizeze alt congres decat cel anuntat de ei.

Daca ii mai deranjeaza pe colegii care l-au revocat din functie, Corneliu Vadim Tudor risca sa fie exclus din partid

In frunte cu Dumitru Badea, liderii PRM care l-au revocat pe Vadim din fruntea partidului il avertizeaza pe acesta sa stea linistit si sa nu le strice planurile convocand un congres cu o saptamana inainte de cel anuntat de ei. ”Ii rugam pe toti membrii de partid, inclusiv pe cei care sunt derutati, sa nu se lase manipulati si sa nu dea curs unei asemenea actiuni prin care Corneliu Vadim Tudor continua sa se acopere de ridicol”,  a facut Badea un ultim apel catre peremisti.

Tot Badea il acuza pe Vadim Tudor de folosirea, in mod public, a numelui presedintei Tribunalului Bucuresti: ”A spus ca a discutat telefonic cu doamna Laura Andrei, care i-a promis ca va dispune judecarea in procedura de urgenta a solicitarii pe care a facut-o privind desfasurarea nelegala si nestatutara a lucrarilor Plenarei Consiliului National extraordinar al PRM din 15 iunie, si l-a asigurat ca ii va da castig de cauza”.

author avatar
Simona Badulescu
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger