AcasăPoliticaDragos Pislaru e noul ministru al Muncii. Va fi investit azi in...

Dragos Pislaru e noul ministru al Muncii. Va fi investit azi in functie

Chestiunea persoanei care va conduce Ministerul Muncii, dupa demisia Anei Costea, s-a transat in prima zi a noii saptamani.

Nici nu s-a anuntat bine faptul ca premierul Ciolos l-a propus pe Dragos Pislaru in functia de ministru al Muncii, ca din directia Cotrocenilor s-a comunicat ca seful statului a semnat decretul de numire a actualului consilier economic din cadrul Cancelariei primului-ministru in prima functie in cadrul ministerului condus, pana recent, de catre Ana Costea.

Asadar, luni in jurul pranzului s-a aflat oficial faptul ca succesorul Anei Claudia Costea in cadrul echipei guvernamentale este Dragos Pislaru. Analist economic de meserie, Pislaru va fi investit in functie in foarte scurta vreme.

Dupa ce presedintele a semnat in cursul acestei zile atat decretul prin care ia act de demisia Anei Costea, cat si pe cel de numire a lui Dragos Pislaru in functia de Ministru al Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV), Administratia Prezidentiala a mai facut public, prin intermeidul unui scurt comunicat, faptul ca in aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 18, va avea loc ceremonia de depunere a juramantului de investitura.

Asadar, Pislaru va fi prezent, in mai putin de cinci ore, la Palatul Cotroceni, alaturi de seful statului si al Givernului, dar si de cei doi presedinti ai camerelor Legislativului si de ministrii Cabinetului Ciolos, la evenimentul prin care se va oficializa numirea sa la sefia MMFPSPV.

sursa foto: paginadebanci.ro

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger