AcasăPoliticaDragos Dinu, noul ministru din Guvernul Ciolos

Dragos Dinu, noul ministru din Guvernul Ciolos

La doar o zi de cand Cristian Ghinea si-a anuntat demisia din Cabinetul Ciolos, i s-a si gasit inlocuitor, in persoana unui secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene.

Asadar, Ghinea va fi succedat la sefia MFE de catre Dragos Cristian Dinu, nominalizare cu care seful statului a fost deja de acord, semnand decretul de numire in prima parte a zilei de joi. Noul ministru al Fondurilor Europene va ajunge la Palatul Cotroceni in aceasta seara, pentru a depune juramantul. Ceremonia va avea loc cu incepere de la ora 18.30, din cate s-a comunicat din directia Presedintiei.

Cristian Ghinea a fost cel de-al zecelea ministru care a plecat din echipa condusa de Dacian Ciolos, in cele 11 luni de la preluarea mandatului actualului Cabinet, si al doilea sef al MFE care a parasit fotoliul ministerial, dupa Aura Raducu. Motivul pentru care Ghinea a ales sa plece de la Palatul Victoria, la aproape cinci luni de la prealuarea prerogativelor ministeriale, a fost acela ca are in plan sa candideze la alegerile din decembrie.

author avatar
Cristina Stefan
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger