AcasăPoliticaDragnea vrea o schimbare de continut: sa nu se discute despre pensii...

Dragnea vrea o schimbare de continut: sa nu se discute despre pensii in cadrul Legii salarizarii

Nemultumirilor manifestate de unii sindicalisti, dar si dezbaterilor cu cei direct vizati de masurile Legii salarizarii unitare li se adauga o cerere de ultima ora venita chiar din directia lui Liviu Dragnea.

Concret, seful PSD vrea sa fie eliminat din continutul proiectului legislativ privind salarizarea bugetarilor un articol ce tine de pensiile de serviciu, cunoscute, mai degraba, in spatiul public drept „pensiile speciale”.  Nu de alta, dar, din cate a lamurit Dragnea insusi, considera ca problemele din sistemul de pensii trebuie sa constituie un subiect separat de cel al salarizarii. „In cazul Legii Salarizarii unitare nu cred ca trebuie sa fie prevederi legat de sistemul de pensii. In acest sens am cerut sa se elimine art. 40. (…) Despre sistemul de pensii in general vor discuta dupa ce se finalizeaza Legea salarizarii pentru ca si acolo trebuie pusa ordine in sistem si rezolvate inechitatile”, a explicat, in urma cu scurta vreme Liviu Dragnea, la Antena 3.

author avatar
Cristina Stefan
516 afisari

1 COMENTARIU

  1. ASTA E DOVADA CA ROMANIA ESTE STAT MAFIOT SI ESTE CONDUSA DE CATRE HOTI, BANDITI, MAFIOTI, SEMIDOCTI, CIOCIOLINE, IMPOSTORI, NEBUNI, ETC DEOARECE ALESII POPORULUI NU INDEPLINESC NICI UN CRITERIU DE PERFORMANTA SI INTEGRITATE , NU SUNT ALESI PT CEL MULT DOUA MANDATE PE ACEEASI FUNCTIE SI NICI NU SUNT ALESI CU MINIMUM 50% DE CATRE CEI CU DREPT DE VOT. AVEM DEMOCRATIE DE CACAOOOOOOOOOOO………………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger