AcasăPoliticaDragnea, tot cu gandul la Alina Gorghiu

Dragnea, tot cu gandul la Alina Gorghiu

Apelul la seriozitate si responsabilitate facut de presedintele Iohannis nu a avut ecou, parlamentarii preferand sa-si piarda vremea cu obisnuitele sicane.

Liviu Dragnea i-a urat „La multi ani” Alinei Gorghiu de la tribuna Parlamentului

Nici nu a apucat bine Klaus Iohannis sa iasa din Palatul Parlamentului, ca in sala de plen s-a declansat o debandada generala. Ca sa-i puna la punct pe parlamentari, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a amenintat chiar cu inchiderea sedintei. „Este dezordine in sala. Sa stiti ca inchid sedinta daca nu se face liniste. Pana nu luati loc in sala nu reiau conducerea lucrarilor”, a insistat Tariceanu. Fara succes insa, deputatii si senatorii fiind mult prea ocupati sa discute intre ei. Spiritele s-au calmat insa in momentul in care Liviu Dragnea a urcat la tribuna, motivand ca are un anunt important de facut.

Alina Gorghiu a implinit 37 de ani

„Atmosfera risca sa se tensioneze in Parlament, am venit la microfon sa ii urez <<La multi ani>> Alinei Gorghiu”, a afirmat presedintele interimar al PSD in aplauzele salii. Amuzat de gestul lui Dragnea, presedintele Senatului a dus gluma mai departe. „Partidele inteleg ca au felicitat-o pe doamna Gorghiu, din partea Guvernului nu se ofera nimeni?”, a comentat Tariceanu.

author avatar
National
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger