AcasăPoliticaDragnea tine isonul liberalilor: Victor e instabil!

Dragnea tine isonul liberalilor: Victor e instabil!

Dupa ce liberalii au constatat ca Victor Ponta se comporta ca un „bolnav incurabil”, i-a venit randul si lui Liviu Dragnea sa puna la indoiala starea emotionala a colegului sau de partid.

Liviu Dragnea, ingrijorat de starea emotionala a colegului Victor Ponta

„Victor Ponta este iubit in partid”, sustine coordonatorul politic al PSD. Un motiv in plus pentru ca social-democratii, in frunte cu Dragnea, sa nu inteleaga de ce colegul lor a ales sa-si anunte retragerea din functia de presedinte pe Facebook. „Trece printr-o perioada grea, este tot mai putin stabil”, a fost singura explicatie pe care a gasit-o coordonatorul politic al PSD. Mai mult, acesta nu a ascuns ca este foarte suparat pe „camaradul” sau. „Anuntul lui Victor Ponta m-a suparat, nu m-a dezamagit, pe mine m-a suparat, ca eu nu sunt cu dezamagiri… Eu vorbesc de o relatie de camaraderie cu Victor Ponta de cinci ani si jumatate, in care eu, si cu gandul si cu fapta, am fost alaturi de el. Si cred ca stiti foarte bine ca mi-am asumat in permanenta, public, nepublic, prin televiziuni, prin tara… ”, a afirmat Dragnea, convins fiind ca Victor Ponta a facut o greseala. „Pe mine m-a suparat, nu m-a dezamagit. Poti fi suparat pe un prieten, dar prietenia ramane. Victor trece printr-o perioada foarte grea, si-l inteleg, si nu mai este foarte stabil”, a mai spus coordonatorul politic al PSD.

Cu gandul la candidatura

Liberalii au fost primii care au atras atenţia că este ceva în neregulă cu premierul

Desi nu a vrut sa spuna clar daca isi va depune sau nu candidatura la Comitetul Executiv, Liviu Dragnea le-a dat de inteles pesedistilor ca el este cel care poate asigura linistea pana la congres. „Cred ca la Comitetul Executiv PSD trebui sa-si vina in fire. Sa vobim normal, sa se dea la o parte orice patima pentru ca avem miza stabilitatii acestui partid, nu a unui scaun. (…) PSD se afla intr-o situatie speciala, cand se pot adopta masuri speciale, pe perioade tranzitorii. Daca se intampla sa cer increderea colegilor mei, va fi pe o perioada tranzitorie, pana la organizarea congresului”, a precizat Dragnea. Mesajul acestuia a fost bine receptionat de teritoriu, dovada reactia lui Paul Stanescu (PSD Olt) si a lui Niculae Badalau (PSD Giurgiu). „Pentru o perioada limitata de timp, pana la organizarea unui nou congres, cel care poate prelua atributiile presedintelui PSD (presedinte interimar), nu poate fi decat Liviu Dragnea. Un om politic cu multa experienta care a organizat si mobilizat foarte bine partidul, alaturi de Victor Ponta, castigand majoritatea bataliilor politice pe care le-am avut”, a afirmat presedintele CJ Olt. „Organizatia PSD Giurgiu isi va indrepta sustinerea catre domnul Liviu Dragnea, iar in ceea ce priveste organizarea unui Congres al PSD, este clar ca acesta trebuie sa se desfasoare cat mai repede, in octombrie sau noiembrie acest an, in niciun caz nu se poate astepta pana la data stabilita la termen, in 2017 pentru ca s-au intamplat prea multe in partid”, a precizat si liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
568 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger