AcasăPoliticaDragnea sustine ca va anunta luni sau marti daca va candida sau...

Dragnea sustine ca va anunta luni sau marti daca va candida sau nu la sefia PSD

Suspansul in jurul intentiei lui Dragnea de a participa la competitia pentru interimatul la prima functie in PSD va mai fi mentinut cel putin in prima, daca nu cumva si in cea de-a doua zi a saptamanii.

Pe fondul zvonurilor care circula deja de cateva zile, in privinta intentiei sale de a intra in lupta pentru sefia interimara a partidului, odata cu retragerea temporara a lui Victor Ponta de pe fotoliul de lider al Partidului Social Democrat, fostul presedinte executiv al social-democratilor, actualmente coordonator de proiecte in PSD, a precizat, duminica seara, la Antena 3, ca va anunta in curand ce decizie a luat in aceasta privinta.

Mai exact, Liviu Dragnea a explicat si motivele pentru care a amanat sa lamureasca acest aspect. „Eu raspunsul la aceasta intrebare si la solicitari venite din randul colegilor il voi da maine (luni-n.r) sau cel mai tarziu poimaine (marti -n.r), dupa ce imi finalizez toata analiza mea proprie, pe care nu o fac singur”, a punctat fostul minsitru al Dezvoltarii.

Va amintim ca, odata cu retragerea lui Ponta, actualmente PSD-ul este condus, interimar, de Rovana Plumb.

author avatar
Cristina Stefan
65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger