AcasăPoliticaDragnea surprinde cu o declaratie despre Iohannis

Dragnea surprinde cu o declaratie despre Iohannis

Iohannis si Dragnea, „coabitati” cu japca

Schimbare radicala de tonalitate in dreptul liderul pesedist, cand vine vorba despre seful statului. Totul pornind de la o intrebare menita sa scoata la iveala cum crede Liviu Dragnea ca ar fi ca presedinte al tarii.

Pana sa ajunga sa-i dea, practic un sfat, si sa spuna ca actualul numar 1 in stat ar trebui sa mai lucreze la imbunatatirea capitolului comunicare, Dragnea a pus in dreptul numelui sefului statului o prima lauda: Klaus Iohannis e de buna credinta. „Cred ca presedintele Iohannis gandeste romaneste. Il simt, cred ca este un om de buna credinta si ca gandeste romaneste”, a opinat seful PSD, seara trecuta, la RTV.

Chiar daca a mentionat, in treacat, faptul ca Iohannis nu e tocmai comunicativ, fata de declaratiile facute in ultimele luni, de cand partidul pe care il conduce a castigat alegerile si a propus Guvernul, la adresa liderului de la Cotroceni, multi au remarcat faptul ca observatiile din cazul de fata abia daca pot trece ca repros. „Daca ar fi mai comunicativ si mai deschis, cred ca ar fi un presedinte mult mai bun. Presedintele Romaniei (…) trebuie sa arda pentru romani”, a conchis Liviu Dragnea.

153 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bani acasa, garantat, avem DOVADA VIDEO! Iti vom arata DOVADA VIDEO cu OAMENI REALI care deja AU CASTIGAT BANI folosind aceasta oportunitate noua si unica! Vei castiga si tu bani aici, garantat, simplu si eficient! Iti oferim contract si seriozitate maxima! Cauta-ne urgent si cere mai multe informatii la adresa noastra de email:razvanmanea27@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger